Penne w sosie serowo - koperkowym

Penne w sosie serowo - koperkowym
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: taura
Polecam sosik o mocno serowym smaku :)

Składniki

Przygotowanie

  1. 100 gramów naturalnego serka topionego włożyłam do rondelka. Dolałam około 100 ml mleka 2% i na małym ogniu gotowałam ciągle mieszając, aby serek się rozpuścił i połączył z mlekiem. Delikatnie osoliłam i dodałam garść posiekanego koperku. Sos ma mocno serowy smak :)
    Podałam z makaronem penne.

Komentarze do przepisu (5)

szczotka_od_kija 28 maja 2013
o matko, jakie to śliczne!!!:)
LeiaOrgana 28 maja 2013
Mam podobny patent, ale serka topionego za nic w świecie bym nie użyła. Fakt, że Twoja wersja jest jednak dużo... Czytaj całość »
Mam podobny patent, ale serka topionego za nic w świecie bym nie użyła. Fakt, że Twoja wersja jest jednak dużo tańsza, a to ważne dla wielu.
Gooosiaczek 14 listopada 2013
PYCHA !!! Dzisiaj muszę koniecznie to zrobić :)
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki