Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne, smażone warzywa z kostkami wędzonego boczku.
Polecam.
Odsłon: 808
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 41
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9181
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10465
Polecam.
Odsłon: 808
Świetny i prosty przepis na rogaliki. Robi się je błyskawicznie, praktycznie...
Odsłon: 41
Dzisiaj łazanki , zapewne wszyscy znacie. Można przygotować z kapusty kiszone...
Odsłon: 9181
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10465
Składniki
Wszystkie warzywa płuczemy w bieżącej, zimnej wodzie, osączamy z wody, kroimy w większe kawałki. Na rozgrzaną patelnię wlewamy 4 łyżki oleju i wkładamy wszystkie doprawione pieprzem i solą warzywa. Dodajemy również pokrojony w kostkę boczek wędzony. Smażymy pod przykryciem na wolnym ogniu do miękkości warzyw i boczku.
Usmażone warzywa podajemy na gorąco. Smacznego!!!