Paszteciki z ciasta francuskiego

Paszteciki z ciasta francuskiego
> 1-2 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: ewus84
Dość łatwe do wykonania i syte :)

Składniki

Przygotowanie

  1. Przyprawiamy mięso, następnie smażymy. Warzywa kroimy w kostkę. Również smażymy. Odstawiamy do przestygnięcia.

  2. Ciasto rozwijamy i tniemy na dwie duże części. Następnie nakładamy farsz. Sypiemy serek. Ciasto składamy na pół, sklejając brzegi. Pieczemy w piekarniku wg zaleceń na opakowaniu ciasta francuskiego. ( ja piekłam w 200 stopniach cos koło 20 min- najlepiej doglądać). Smacznego!!!!

Komentarze do przepisu (2)

Konto usunięte 27 października 2009
Fajny przepis i na pewno smaczny :) akurat mam w domu paczkę mrożonego ciasta francuskiego i zastanawiałam się... Czytaj całość »
Fajny przepis i na pewno smaczny :) akurat mam w domu paczkę mrożonego ciasta francuskiego i zastanawiałam się co z nim zrobić...
ewus84 28 października 2009
daj znać , jak zrobisz- jak Ci smakowało :)
Składniki
Składniki