Pasta z makreli

Przepis dnia 2012-01-08
Pasta z makreli
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: taura
Super zdrowe i pyszne śniadanie!

Składniki

Przygotowanie

  1. Do miseczki wkroiłam 2 jajka ugotowane na twardo, pół wędzonej makreli, 1/4 papryki, 1/4 cebuli. Dodałam 3 łyżeczki majonezu kieleckiego i dokładnie wymieszałam. Pastę nakładałam na kromki chleba razowego i ozdobiłam kiełkami rzodkiewki. Samo zdrowie!

Komentarze do przepisu (10)

Konto usunięte 01 listopada 2011
Ekstra,zgadza się-samo zdrowie -ryba wiadomo-kiełki zawsze mam swoje
irma 01 listopada 2011
Uwielbiam takie pasty.ja robie też z sardynek podwędzanych z dodatkiem ogórka kiszonego.5.
golona102 02 listopada 2011
Nie zgodzę się, smaczne, na pewno. Zdrowe? Nigdy w życiu, ryba wędzona- niezdrowa, majonez- niezdrowy, jajko-... Czytaj całość »
Nie zgodzę się, smaczne, na pewno. Zdrowe? Nigdy w życiu, ryba wędzona- niezdrowa, majonez- niezdrowy, jajko- raczej niezdrowe, papryka dla niektorych ze wzgledu na histamine- bardzo niezdrowa. Wiec smaczne, jak najbardziej, polecam dodac troszeczke musztardy, ale niezdrowe, :) Nie piszę na zlosc, z doswiadczenia, wiem ze w 80% przypadkow, smaczne jest nie za zdrowe, pozdrawiam
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki