Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z dostępnych produktów można zrobić coś pysznego i zaskoczyć rodzinę. Pasta jest bardzo dobra.
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1071
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Jajka obrać ze skorupek. Pokroić na gilotynie, a następnie przecisnąć przez kratkę. Przez kratkę przecisnąć też pokrojone awokado. Dodać ser żółty. Dodać majozez, szczypior, natkę pietruszki, pieprz młotkowany z kolendrą i sól do smaku. Dokładnie wymieszać. Pasta gotowa, można zajadać. Smacznego