Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Pasta fasolowa z czosnkiem i oliwkami"
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27497
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1256
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27497
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 203
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1256
Składniki
Oliwki pokrój, natkę posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę.
Oliwę rozgrzej na patelni, dodaj fasolę z puszki razem z zalewą.
Fasolę rozgnieć widelcem. Dodaj oliwki, natkę i czosnek.
Duś na małym ogniu ok. 7 minut. Pastę przypraw solą i pieprzem.
<strong>Przepis przysłała Aneta Jelito z Nowego Sącza .</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie