Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Parówki w naleśnikach z serem"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 107
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 129
Piękna pogoda, dużo wolnego, warto zjeść pyszny obiad w plenerze. Proponujemy...
Odsłon: 107
Składniki
Zmiksuj ciasta ze szczyptą soli i łyżką oleju. Odstaw na 30 minut. Usmaż cienkie naleśniki.
Oczyść i pokrój grzyby oraz cebulę. Smaż razem, aż odparuje nadmiar płynu. Przypraw do smaku. Parówki obierz, przekrój na pół.
Na środku każdego naleśnika ułóż połówki parówki, zwiń ciasto w rulonik. Ułóż je w naczyniu żaroodpornym. Wierzch każdego naleśnika pokryj farszem pieczarkowym. Posyp startym żółtym serem. 4 Wstaw do piekarnika.
Zapiekaj 15 minut w temp. 180°C, aż wierzch się zrumieni. W sezonie, zamiast pieczarek, możesz użyć leśnych grzybów.
Porcje 6
70 min
Cena 3,90 zł
Kalorie 334 kcalŹródło: Bella Relaks