Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste i łatwe do zrobienia a tak podane skusi niejednego niejadka.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 97
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13971
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 40
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 28
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 131
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 195
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 97
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13971
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 40
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 28
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 131
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 195
Składniki
Parówki cienkie obrać ze skóry, następnie ponacinać nie całkiem do końca. Rozgrzać patelnie z tłuszczem i włożyć ponacinane parówki lekko je podsmażając z jednej i drugiej strony. Zdjąć patelnie z gazu, wystudzić razem z parówkami. Następnie ułożyć na patelni z parówki i ponownie włożyć na lekki ogień, W większym kubku rozbełtać jajka doprawić je solą, pieprzem oraz przyprawą uniwersalną do smaku. Delikatnie wlewać jajka do parówek. Pustą powierzchnie patelni również wypełnić rozbełtanym jajkiem. Całość posypać poszatkowaną cebulką zieloną. Smażyć do ścięcia jajek. Podawać zaraz po usmażeniu do pieczywa.
Delikatnie wlewać jajka do parówek.
Całość posypać Zioła prowansalskie pietruszka koperek szczypiorek
Gotowe do jedzenia