Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 228
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 116
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 121
Polecam.
Odsłon: 228
Składniki
parówki pokroić na pół,ciasto rozwałkować i podzielić na 10 prostokątów,ser zetrzeć na tarce, każdy prostokąt ciasta przesmarować ketchupem,posypać serem i położyć na nim parówkę,ciasto zakleić brzegami ,piec w piekarniku nagrzanym do temp.200 stopni aż się zarumienią.Pyszne danie na wczesną kolację lub obiad ,smacznego