Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Parówki w cieście"
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Ciasto francuskie rozwałkuj na cienki placek i pokrój go na 8 podłużnych trójkątów.
Parówki na końcach ponacinaj na krzyż. Każdą z nich owiń kawałkiem ciasta. Następnie przenieś je na blachę wyłożoną papierem do pieczenia.
Posmaruj rozmąconym jajkiem i posyp sezamem. Piecz w piekarniku nagrzanym na 200°C przez około 10 minut.Źródło: Na żywo