Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniala bomba witaminowa, bardzo smaczne i zdrowe, aczkolwiek wymaga troche pracy, jednak potem, mmmmmm....
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 493
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 71
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 148
Składniki
pieczarki obrac, pokroic na plasterki i razem z drobno pokrojona cebula, z dodatkiem pieprzu i vegetki oraz czosnkiem smazyc na oleju ( na poczatku mozna troche podlac woda)
papryke oczyscic, pokroic w paski i dodac wraz z lyzka koncentratu pomidorowego do pieczarek z cebula.
kilbase pokroic w poltalarki i dodac do rondla
dusic pod przykryciem okolo pol godziny, czasami mieszajac, nastepnie odkryc pokrywe i gotowac, az papryka bedzie miekka. Wytworrzonego sosu nie odparowywac.
A teraz nalozyc do miseczek i spozywac wraz z kromka chleba pelnoziarnistego z prawdziwym maselkiem. Nalezy nie zapominac o okrzykach zachwytu: mmmm ale dobre!! :-))))
Zycze smacznego. Wspaniala kolacja, ale rowniez i obiad