Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Papryka z pysznym farszem ;)
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 124
Składniki
Odcinamy czapeczki z papryk, wydrążamy nasiona.
Mięso mielone przekładamy do miski, doprawiamy wg smaku, dodajemy ugotowany ryż i mieszamy do połączenia składników.
Mięso przekładamy do wydrążonych papryk, przykrywamy czapeczkami.
Wkładamy do garnka z wodą (około 1/2 szklanki) i dusimy pod przykryciem około 40 minut.