Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Użyłam do dania gotowych, panierowanych steków z dorsza. Usmażone steki rybne podałam z ziemniakami i surówką z młodej pekińskiej kapusty.
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1941
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Potrawka z kurczaka z brokułem i papryką to prawdziwa uczta dla podniebienia...
Odsłon: 1941
Racuchy to pączki kładzione z łyżki do gorącego oleju. Racuchy zrobione są z...
Odsłon: 1757
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 113
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 66
Składniki
Obmytą i osuszoną kapustę kroimy na centymetrowe paski. Dodajemy startą na wiórki marchew i pokrojoną w kostkę cebule. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku, dodajemy majonez i mieszamy wszystkie składniki. Gotową surówkę przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby przegryzły się smaki. W między czasie gotujemy ziemniaki. Steki rybne smażymy na gorącym oleju po 3 minuty z każdej strony. Usmażone steki rybne podajemy z ugotowanymi ziemniakami i surówką. Smacznego !!!