Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste danie rozpływające się w ustach.
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 542
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 879
Szukasz efektownego dania na niedzielny obiad lub grilla ze znajomymi? A co p...
Odsłon: 542
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 19
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 423
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 879
Składniki
Grzyby mocz 30 min,pokrój.Na łyżce oleju podsmaż starty imbir,szczyptę przyprawy ''''5 smaków'''',posiekany czosnek.Dodaj grzyby,pokrojoną paprykę,chili i cebulę.Smaż 3 min.Połącz wino,sos sojowy,olej sezamowy i mąkę ziemniaczaną.Wlej do warzyw,zagotuj.
Filety pokrój na kawałki,oprósz solą.Jajka roztrzep.Rybę posyp mąką,zanurz w jajkach i obtocz w sezamie.Usmaż na oleju.Podawaj na warzywach.