Panga w pomidorach pod pierzynką z cebuli

Panga w pomidorach pod pierzynką z cebuli
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: efkam
Przepyszne :D Łatwe Szybkie

Składniki

Przygotowanie

  1. Panierowaną pangę usmażyć, zdjąć z patelni

  2. Pokroić na kostkę cebulę, zeszklić, dodać przecier pomidorowy

  3. Chwilę dusić

  4. Ułożyć kawałki pangi w żaroodpornym naczyniu, zalać sosem pomidorowym z cebulą.

  5. Zapiekać w piekarniku pod przykryciem ok. 10 min

Komentarze do przepisu (5)

Mateusz15 30 grudnia 2009
Wygląda bardzo smacznie!
moniaolt 05 stycznia 2010
Prosta, szybka i b.dobra rybka :)
asiunia54 27 lutego 2010
wygląda smacznie;-) spróbuję zrobić
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki