Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wszyscy ludeckowie wiycie, co to jest panchkraut, tak wom prawia: panchkraut, po innymu ciapkapusta, to jest taki szałot z kiszonyj kapusty, sztamfowanych kartofli i omasty ze szpeku. To sie jy najlepiyj z karminadlem abo z krupniokiem. Takim łobiadym po szychcie, to żodyn hajer niy pogardzi. Taki panchkraut to u mojyj Starki boł roz na tydzień.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 186
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 115
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 186
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 115
Składniki
Weź kapusta, wciep jom do gorka, dodej trocha wody, liście bobkowe i wszystkie kulki. Ugotuj jom, co by była mieciuśko.
Kartofle łostrugej, i ugotuj, co by sie rozleciały
Weź patelnia, wciep na nia pokrajano cebula, a jak zacznie skwierczeć wciep pokrajany szpek abo wurszt. Usmaż, co by w całym domu woniało.
Kartofle musisz terozki z mlykiem i z tustym gryfnie usztamfować. Co by były głodkie jak szlagzana!
Wciepej usztamfowane kartofle do łodcedzonyj kapusty, dociep do tego szpyrka z cebulom i z grajfkom wymiyszej. Jak ci mało, to dodej pieprzu, bo mo być srogi tyn panchkraut.
Na patelnia dej trocha tustego, wciepej krupnioki i smaż pomału, żeby nie pynkły. Kiej bydom już fest wysmażone, nałóż na talyrz panchkrautu, dodej krupnioka i jydz, aż ci sie uszi zatrzynsom. Kiej twoje roztomiłe ślubne kochanie uwidzi tako porcja, to halby piwa ci niy pożałuje! Sczęść Boże!