Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo smaczne i aromatyczne. Zazwyczaj robie ok. 10-12 pałek
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 265
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 218
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 679
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 265
Dbasz o zdrowe odżywianie oraz odpowiednią ilość białka, w każdym posiłku? Je...
Odsłon: 218
Idealna jako dodatek do mięsa i ryby
Odsłon: 679
Składniki
przyprawione tak jak lubimy (u mnie zazwyczaj sol, pieprz i ziola prowansalskie) "pałki" kurczaka wkładamy do naczynia zaroodpornego, jak ktos lubi, mozna najpierw obsmazyc na patelni, na wierzch wsypujemy plasterki ogorka zielonego. Pieczemy ok 1 godz. w piekarniku 180 st. C. Czas pieczenia zalezy od porcji pieczonego miesa. Ja traktuje go orientacyjnie. Ogorki daja cudowny aromat miesu.