Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witajcie! Chciałbym wam zaprezentować pomysł na lekki i bardzo zdrowy posiłek. Zazwyczaj przygotowujemy owsiankę na słodko, przekonajcie się że wersja wytrawna jest równie smaczna.
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 153
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 309
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 17
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 113
Składniki
Warzywa kroimy na mniejsze kawałki. Na patelnię wlewamy szklankę wody, dodajemy warzywa i doprawiamy solą, pieprzem i erytrytolem. Dusimy do miękkości, w razie potrzeby dolewając wody.
Gdy warzywa zmiękną dodajemy płatki owsiane, przyprawę curry i jeszcze szklankę wody. Dusimy 3-4 minuty aż płatki zmiękną i wchłoną płyn. Potrawę podajemy na ciepło. Smacznego!