Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Każda mama każdego ranka musi zastanawiać się, co dać dziecku do szkoły na przekąskę. Jest wyjście. Obejrzyj wideo
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 153
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 47
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 221
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 153
Gulasz wieprzowy ugotowany z łopatki wieprzowej, podany z kaszą jęczmienną i...
Odsłon: 47
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 221
Składniki
Pokrój filet z kurczaka w poprzek ziarna i ubij nożem. W osobnej misce wymieszaj majonez, sól, czarny pieprz, paprykę, musztardę i jajko. Posmaruj każdy kawałek fileta marynatą i pozostaw na 15-20 minut.
Rozgrzej olej roślinny na patelni. Zanurz kotlety pojedynczo w bułce tartej, tak aby były równomiernie rozłożone z obu stron i smaż na patelni przez kilka minut z obu stron na złoty kolor. Kotlety są gotowe. Okazuje się, że są super delikatne i pyszne. Smacznego!