Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ostre burrito z mięsem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 729
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 146
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 85
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Składniki
Jajka roztrzep w misce. Dodaj mąkę, mleko, wodę, olej i sól. Całość zmiksuj i usmaż naleśniki.
Brokuły ugotuj w osolonej wodzie. Paprykę pokrój w kostkę, a kukurydzę oraz fasolę odsącz z zalewy.
Na patelni podsmaż paprykę, oraz mięso mielone. Po kilku minutach dodaj brokuły, kukurydzę, fasolę oraz koncentrat pomidorowy. Dosyp przyprawy.
Na usmażonych naleśnikach rozłóż farsz mięsno-warzywny i zwiń je w grube rulony.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 360
<strong>Aneta Palka ze Słupska</strong>Źródło: Super TV