Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne,pyszne połączenie smaków,bardzo syty obiadek:)
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 99
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 144
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 284
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 99
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 144
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 276
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 114
Składniki
Pokroić cebulę i czosnek,pomidory,oczyszczoną paprykę i kiełbasę.
Rozgrzać olej,podsmażyć cebulę z czosnkiem i posypać mieloną papryką.Dodać pomidory,paprykę oraz kiełbasę i smażyć,mieszając,aż papryka będzie półmiękka i odparuje większość płynu.
Jajka wbić do miski i roztrzepać z mlekiem oraz szczyptą soli.Masę wylać na patelnię,lekko wymieszać i podsmażyć,aby jajka się ścięły.Omlet posypać natką pietruszki i podawać z pieczywem.