Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki słodko-kwaśne z papryką"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 30
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 20
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 283
Składniki
Ogórki i cebule pokrój w plastry, a paprykę w paski. Posyp solą i odstaw. Na drugi dzień odlej wodę. Warzywa przełóż do słoików. Zagotuj ocet z cukrem i przyprawami. Zalej warzywa i zamknij słoiki. Pasteryzuj je 10 minut w 60 st. C.Źródło: Tele Tydzień