Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Ogórki kiszone nadziewane makrelą"
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Dziś proponujemy przepis na wytrawne naleśniki po bolońsku. Idealne połączeni...
Odsłon: 5506
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 374
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 76
Składniki
Makrelę obierz, usuń ości. Cebulę i czosnek posiekaj. Ogórki przekrój wzdłuż na pół, wytnij miąższ („łódeczki” ułóż do góry dnem). Miąższ posiekaj, wymieszaj z makrelą, cebulą, czosnkiem, koperkiem i majonezem. Przypraw. Farszem napełnij połówki ogórków. Udekoruj natką.
Przepis przysłała Katarzyna Grochola z Wojnicza
Czas przygotowania: 15 min, ilość porcji: 2, cena za porcję: 2,70 złŹródło: Chwila dla Ciebie