Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajne zielone danie. Szybkie w przygotowaniu. Idealne na bezmięsny dzień. Polecam.
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 190
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 121
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 58
Dzisiaj prosty i bardzo szybki ale smaczny obiad . Jajka w sosie koperkowym....
Odsłon: 190
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 121
Składniki
Makaron ugotować al dente w lekko osolonej wodzie. Pieczarki obrać i pokroić. Na patelnię wlać olej. Wrzucić pokrojoną cebulę i chwilę dusić. Dodać pieczarki oraz kulki szpinaku. Nadal dusić całość pod przykryciem kilka minut. Od czasu do czasu mieszać. Doprawić solą i pieprzem. Wlać śmietanę . Wymieszać. Poczekać chwilę aż sos zgęstnieje. Potem dodać odcedzony makaron. Wymieszać i danie gotowe.