Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny!
Odsłon: 676
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 651
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Smak wiosny!
Odsłon: 676
Polecam.
Odsłon: 251
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 651
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 33
Składniki
Filet lekko ubij posyp sola i pieprzem czosnkiem i majerankiem. Włóż do parowaru i połóż na mięso pora posiekanego. Ziemniaki pokrok na 4 lub 6 kawałków i posyp salo i przyprawa do ziemniaków wymieszaj i wrzuć na druga Pulkę . Fasolkę obierz. Brokuł podziel na małe kawałeczki posyp sala i wrzuć na 3 Polkę :) wszystko parz około 40 min do godziny :) Smacznego :)