obiad

obiad
> 3-4 os.
> 60 min
średnie
przystępne
avatar Autor: anika80
troszkę pracochłonne, ale smaczne

Składniki

Przygotowanie

  1. kapustę poszatkowałam, marchewkę starłam i ugotowałam to razem w osolonej wodzie, po odcedzeniu wrzuciłam do garnka w którym się gotowała, dodałam przyprawy, dodałam szczyptę mąki, wymieszałam.

  2. filet rozbiłam delikatnie przyprawiłam posmarowałam musztardą, nałożyłam plaster sera, paprykę i masło.Bardzo ciasno zwinęłam w folię spożywczą a później w aluminiową w kształcie cukierka.

  3. rozgrzałam piekarnik do 180 stopni i piekłam w naczyniu 45 min, w zależności od wielkości mięsa, po upieczeniu mięso musi chwilkę "odpocząć". Podałam z ziemniakami

Komentarze do przepisu (3)

anika80 21 czerwca 2011
musi być pyszne moja szwagierka robi podobne.
anika80 21 czerwca 2011
Ale gafa chciałam skomentować przepis tarty ze szparagami a skomentowałam swój, dziewczynki nie zwracajcie na to... Czytaj całość »
Ale gafa chciałam skomentować przepis tarty ze szparagami a skomentowałam swój, dziewczynki nie zwracajcie na to uwagi, a czy pyszne zdecydujcie same. Sorry
marynka89 12 lipca 2011
Twój pomysł tez musi byc pyszny i do tego swietnie wygląda, lubie takie zawijane mięska często robie podobnie
Składniki
Składniki