Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam :)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Podudzia umyć i ugotować w posolonej wodzie z dodatkiem warzyw..Osobno pokroić cukinię w grubsze plastry wraz ze skórką(jak jest jeszcze miękka).Pomidory sparzyć ,obrać ze skórki.Dać na patelnię masło,pokrojoną cukinię,pomidory,kukurydzę,oraz jabłko pokrojone w półksiężyce. Smażyć do miękkości.Na końcu doprawić solą,pieprzem. Ugotowane nóżki obtoczyć w mące i obsmażyć z obu stron na złoty kolor. Smacznego życzę!