Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś mam w menu przepyszne mięso, które pasuje do każdego dodatku. Z warzywami i przyprawami stanowi doskonałą pieczeń na obiad. Spróbuj gotować.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 109
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 137
Polecam.
Odsłon: 771
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 109
Składniki
Cebulę posiekać na chybił trafił i podsmażyć na oleju roślinnym. W międzyczasie pokrój mięso na małe kawałki. Dodaj mięso do cebuli na patelni i gotuj przez 15-20 minut.
Następnie dodaj przyprawy i dobrze wymieszaj. Dodaj mrożone meksykańskie warzywa i gotuj na małym ogniu przez 5-10 minut. Dopraw kwaśną śmietaną i dodaj zioła. Podawać z dowolnym dodatkiem.