Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśniki ziemniaczane"
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3151
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 258
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3151
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 258
Składniki
Ciasto: ziemniaki zmiel, dodaj resztę składników i szczyptę soli, zmiksuj. Na oleju usmaż z ciasta cienkie naleśniki.
Farsz: obrane cebulę i pieczarki posiekaj. Cebulę zeszklij na maśle, dodaj pieczarki, duś, aż odparują. Przypraw.
Na każdym naleśniku ułóż pieczarki, parówkę, posyp oregano i startym serem. Zwiń, zapiecz w piekarniku.
Czas przygotowania 45 min. Ilość porcji 6. Cena za porcję 2 zł.
Przepis przysłała Joanna Machynia z Gorlic.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie