Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pieczarki i szpinak to produkty, które zawsze mam w lodówce
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 895
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 36
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 80
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 64
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 895
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 36
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 80
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 64
Składniki
1. z podanych składników zrobić ciasto na naleśniki, odstawić na 30 min, 2. cebule i czosnek posiekać, pieczarki umyć, pokroić w cienkie plasterki, rozgrzać olej, dodać warzywa wraz ze szpinakiem, dusić na małym ogniu do miękkości, w razie potrzeby podlać odrobiną wody, jak warzywa będą miękkie dodać serek, doprawić solą i pieprzem, 3. smażyć naleśniki, smarować farszem i zwijać, (naleśniki można oczywiście opanierować w jajku i bułce oraz usmażyć na oleju, będą pyszne krokiety, ale za to dużo bardziej kaloryczne), smacznego