Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki każdy lubi,polecam tym razem wytrawne,bardzo smaczne:)
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 120
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 393
Polecam.
Odsłon: 457
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 120
Bardzo szybka i zdrowa sałatka pomidorowa do potraw z grilla, burgerów lub do...
Odsłon: 718
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 33
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 393
Polecam.
Odsłon: 457
Składniki
Usmażyć naleśniki. Pokrojonego pora w talarki zeszklić na tłuszczu.
Pieczarki pokroić w kostkę i dodać do podsmażonego pora. Dodać drobno pokrojoną papryczkę chili i podsmażyć.
Na podsmażone pieczarki dodać brokuła drobno pokrojonego,doprawić solą i pieprzem do smaku i całość smażyć 10 min.tak by brokuł był miękki. Na placki naleśnikowe kłaść farsz ,dodać plasterki mozzarelli ,zwinąć w trójkąty i podsmażyć na patelni lub w piekarniku. Gotowe posypać startym brokułem
Smacznego życzę!