Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, szybkie i pyszne danie.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 100
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 219
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 100
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 219
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 216
Składniki
Łososia oprószyć solą, pieprzem, vegetą oraz ziołami prowansalskimi. Usmażyć na patelni.
W garnku rozmrozić szpinak, dodać czosnek, trochę soli i pieprzu. Poddusić 5-10 minut.
Na każdym naleśniku położyć plasterek sera, kawałek łososia, łyżkę szpinaku oraz suszonego pomidora. Zawinąć i podsmażyć na teflonowej patelni (kilka minut, aż do rozpuszczenia sera).
Smacznego!!!