Naleśniki z łososiem i szpinakiem

Naleśniki z łososiem i szpinakiem
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: bati83
Proste, szybkie i pyszne danie.

Składniki

Przygotowanie

  1. Łososia oprószyć solą, pieprzem, vegetą oraz ziołami prowansalskimi. Usmażyć na patelni.

  2. W garnku rozmrozić szpinak, dodać czosnek, trochę soli i pieprzu. Poddusić 5-10 minut.

  3. Na każdym naleśniku położyć plasterek sera, kawałek łososia, łyżkę szpinaku oraz suszonego pomidora. Zawinąć i podsmażyć na teflonowej patelni (kilka minut, aż do rozpuszczenia sera).

  4. Smacznego!!!

Komentarze do przepisu (2)

awepa 07 listopada 2012
Wyglądają smakowicie, uwielbiam szpinak, muszę wypróbować :-)
Konto usunięte 08 listopada 2012
Bardzo ciekawy przepis, wart wypróbowania! Za przepis 5!
Składniki
Składniki