Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Naleśniki z kapustą"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
ciasta włóż do miski, zmiksuj dokładnie blenderem lub wymieszaj łyżką. Smaż na oleju cienkie naleśniki.
Do garnka włóż masło, dodaj posiekaną drobno kapustę, posiekany koperek, listek laurowy, ziele. Duś kapustę około godziny. Pod koniec zwiększ gaz, by mocno odparowała. Farsz układaj na naleśnikach, zawijaj.
CZAS: około 1,5 godzinyŹródło: Dobry Tydzień