Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo sycące i wszystkim gościom smakowało:)
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 603
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 132
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1754
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 253
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 120
Składniki
mięso mielone z pieczarkami podsmażyć na patelni,dodać rozrobiony fix konorra do spaghetti bolognese i dusić pod przykryciem kilka minut aż farsz wchłonie sos. na koniec dodać kwaśną śmietanę 18% (jedna-dwie łyżki) i dobrze wymieszać. naleśniki napełnić farszem, posypać serem i wstawić do piekarnika,jak ser się roztopi,wyjąc i jedzonko gotowe:)smacznego!