Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 824
Klasyczne spaghetti bolognese z dodatkiem aromatycznych ziół i świeżej bazyli...
Odsłon: 64
Najprostszy sposób na wykorzystanie warzyw pozostałych bo ugotowaniu wywaru w...
Odsłon: 217
Upalne lato to czas, gdy chętniej sięgamy nie tylko po orzeźwiające napoje, a...
Odsłon: 824
Składniki
Mąkę, jajka, mleko, olej i sól dokładnie wymieszać (można mikserem). Patelnię posmarować masłem. Smażyć kolejno naleśniki, nakładając ciasto łyżką wazową, piec z obu stron.
Nadzienie: Ser biały, cukier, mleko dokładnie wymieszać. Nakładać na gotowe naleśniki. Można zwinąć w rulonik, w trójkąt. Można podawać również z bitą śmietaną polaną na wierzchu. Życzę smacznego :)