Naleśniki ruskie

Naleśniki ruskie
> 3-4 os.
> 30 min
średnie
przystępne
avatar Autor: joagula
dobry pomysł na szybki obiad

Składniki

Przygotowanie

  1. Na każdy naleśnik położyć farsz i zwinąć jak krokiet lub złożyć na pół. Danie podgrzać na patelni lub w piekarniku. Naleśniki można polać przypieczonym boczkiem lub kiełbasą. SMACZNEGO

Komentarze do przepisu (3)

amidalla 22 września 2011
Fajny pomysł:)
Annuar 23 września 2011
Bardzo lubię takie naleśniki z "ruskim" nadzieniem, zwłaszcza z kiełbaską na wierzchu :). Ale nie zgodzę się... Czytaj całość »
Bardzo lubię takie naleśniki z "ruskim" nadzieniem, zwłaszcza z kiełbaską na wierzchu :). Ale nie zgodzę się że to szybki obiad - szybki jest tylko wtedy gdy masz gotowy farsz (a robienie farszu jest czasochłonne).
Mamuska666 29 września 2011
Robię takie kiedy mam lenia do lepienia pierogów.Różnią się smakiem ale po podrómienieniu na patelni są pyszne.
Składniki
Składniki