Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo fajne cieniutkie naleśniki
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 135
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 264
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 105
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 135
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 264
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 105
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3336
Składniki
Mleko , mąki , sól wymieszać aby nie było grudek, potem dodać jajka, jeszcze wymieszać.
Odstawić na 0.5 godziny.
Smażyć na spryskanej patelnią olejem, wlewać bardzo mało ciasta rozprowadzić, smażyć z dwóch stron. Podawać z farszem, u mnie akurat sałata zielona, pomidor , majonez, mięso z kurczaka. Jeśli zostawicie usmażone na następny dzień , to powstają nachosy ! Smacznego !!