Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, pyszne, lekkie danie.
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 245
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 76
...ale pyszny.
Odsłon: 336
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 155
Polecam.
Odsłon: 245
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 76
...ale pyszny.
Odsłon: 336
Składniki
Pokrojoną na drobne kawałki pierś podsmażamy na niewielkiej ilości oleju (ok. 15-20 minut). Pod koniec smażenia dodajemy przyprawy.
Sos czosnkowy: Drobno pokrojone lub przeciśnięte ząbki czosnku mieszamy z majonezem, jogurtem, ketchupem. Można dodać trochę soli i pieprzu do smaku.
Na każdym naleśniku kładziemy: liść sałaty, kilka kawałków piersi, 2-3 cząstki pomidora, posypujemy prażoną cebulką i polewamy sosem czosnkowym. Zawijamy. Smacznego!!!