Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki to rozkosz dla podniebienia, lekkie, delikatne i elastyczne. Dzięki dodatkowi wody gazowanej naleśniki będą bardziej delikatne, do deserowych można dodać cukier waniliowy. Naleśniki smakują wyśmienicie z ulubionymi dodatkami od słodkich do wytrawnych.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
Mąkę wsyp do miski, dodaj jajka, mleko, wodę i szczyptę soli, zmiksuj na gładko. Odstaw na 20 minut.
Naleśniki smaż na dobrze rozgrzanej patelni na złoty kolor z obu stron. Patelnie posmaruj cienko olejem za pomocą pędzelka . Podaj z ulubionymi dodatkami .