Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idalny pomysł na świątewczny stół lub niedzielny obiad.Zapraszam na film
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 120
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 222
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 120
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 222
Składniki
Plastry mięsa lekko rozbić ,opruszyć solą i pieprzem polożyc na kazdy plaster wołowiny szynke boczek i wiórki sera parmezano .(zobacz fimik).Następnie zwinąć w roladki spiąć wykałaczką lub związać sznurkiem.UWAGA przed podaniem należy wyciągnąć wykalaczki z miesa.Na patelnie wlać olej obsmażyć nasze zrazy. Do obsmażonych zrazów dodać wino i tak potrzymać kilka minut następnie wlać gorącą wodę ,dodać przecier pomidorowy i pokrojone warzywa. Dusić na średnim ogniu do miekkości. Ja dusiłam 1.5 godziny. Zapraszam do obejrzenia filmu. Zapraszam na inne przepisy do mojej książki kulinarnej na smakerze oraz na youtuba na moj kanal Mangiare u Ewki