Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś gotuję pyszny filet z kurczaka w piekarniku. Takie danie może być kompletnym obiadem lub służyć jako dodatek do przystawki. Okazuje się, że jest bardzo smaczny, pierś jest delikatna i soczysta. Polecam gotowanie.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 413
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 413
Składniki
Drobno posiekaj grzyby i cebulę. Smażyć na oleju roślinnym. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. I 100g śmietany.
Pokrój filet z kurczaka, sól i pieprz. Nasmaruj formę olejem roślinnym, ułóż filet z kurczaka, a na wierzchu - grzyby smażone w śmietanie. Rozprowadzamy pomidora i posypujemy serem. Pieczemy 35 minut w temperaturze 200C. Udekoruj ziołami. Smacznego.