Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajnie smakuje, ładnie się prezentuje...w sumie mało pracochłonne
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 76
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 129
Składniki
Filety naciąć wzdłuż tworząc kieszonkę, zamacerować w przyprawach. Kieszonki nadziewać pokrojonym serem mozzarella oraz kawałkami papryki, spiąć koniec wykałaczką.
Nadziane filety zawinąć w szynkę. Piec w natłuszczonym naczyniu żaroodpornym ok. 40 min.