Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie które można jeść w obiad oraz na kolacje.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1004
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Składniki
Papryke przekroić na pól , wyżłobić środek. Upiec w piekarniku w 180C przez 25-30min.
W między czasie , pokroić i obsmażyć cebule za złocisty kolor. Dodać czosnek , przez chwile smażyć . Dodać mieso i przyprawy. Dodać koncentrat ( można troche wody żeby sie koncentrat rozrobił). Dodać ugotowany ryż. Pomieszać
Jak papryka będzie gotowa , włożyc do niej mieso z ryżem. Posypać mozarellą i oregano. Piec w 180c przez 15min