Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Musztardowe podudzia"
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5354
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 412
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 83
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 44
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5354
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 412
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 83
Składniki
Podudzia umyj, osusz, ponacinaj. Miód, obydwie musztardy, olej i po szczypcie soli i pieprzu wymieszaj. Glazurą dokładnie posmaruj mięso ze wszystkich stron. Przykryj folią spożywczą, włóż na godzinę do lodówki.
Piekarnik rozgrzej do temp. 220°C. Podudzia osącz z marynaty, ułóż w formie. Piecz ok. godziny, przewracając je i smarując marynatą. Posyp natką.
czas przygotowania70 min ilość porcji4 cena za porcję2,50 złŹródło: Chwila dla Ciebie