Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Musztardowa łopatka"
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1220
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 431
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 296
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 134
Kurczak po meksykańsku to potrawa, do której nie potrzebujesz więcej dodatków...
Odsłon: 1220
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 431
To pyszny i prosty sposób na zapiekankę, która jest świetnym pomysłem na kola...
Odsłon: 80
poniżej pomysł na zapiekane cukinie z mięsem mielonym, warzywami i żółtym ser...
Odsłon: 296
Składniki
Przepis przysłała Jolanta Główka z Chorzowa
Przyprawy i zioła wymieszaj, natrzyj mięso. Chłodź godzinę.
marynaty wymieszaj. Mięso posmaruj marynatą, chłodź 15 minut. W garnku stop margarynę, obsmaż mięso ze wszystkich stron. Podlej wodą, duś ok. półtorej godziny.
<strong>Czas przygotowania 100 min, ilość porcji 8, cena za porcję 2 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie