Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czy "mielone" zawsze musi być podane tak samo? Nie musi. Pyszne mufinki z mięsa mielonego to doskonały pomysł na obiad lub kolację. Wygląda ciekawie i apetycznie.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 746
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 746
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Do miski wrzucamy mięso, przyprawiamyi po kolei dokładnie mieszamy ze wszystkimi składnikami
Formę na mufinki smarujemy masłem przekładamy do niej masę mięsną. Pieczemy w 160 stopniach przez około 40 minut.
Ziemniaki gotujemy na miękkorobimy z nich puree dodając masło i mleko.
Mufinki wykładamy z formy, dekorujemy puree z ziemniaków i obkładamy ulubioną surówką (np. kapustą, surówką, buraczkami itp.)