Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne kotlety które nie tylko możemy upiec w piekarniku, tak przygotowane mięsne kulki nadziewane serem mozzarellą, owinięte aromatycznym boczkiem możemy upiec na Grillu.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1065
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1428
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13105
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1065
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1428
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 13105
Składniki
1. Mięso mielone przekładamy do miski, dodajemy obraną drobno pokrojoną cebulę, wbijamy jajko, doprawiamy przyprawą gyros, solą, wsypujemy bułkę tartą oraz wlewamy śmietanę. Dokładnie wyrabiamy masę mięsną.
2. W foremkach do muf fin układamy po dwa paski boczku tak żeby końce zwisały do zawinięcia.
3. Następnie układamy trochę mięsa, następnie plasterek mozzarelli i przykrywamy mięsem.
4. Zwisającymi paskami boczku przykrywamy mięso. 5. Pieczemy w rozgrzanym piekarniku 30 minut w 180°C.
6. Kotlety gotowe, podajemy z ulubionym sosem. 7. Smacznego.