Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Morszczuk ze szpinakiem"
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 126
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 923
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 71
Quesadillas jest tłumaczone jako "mała tandeta" i określa się nim danie Meksy...
Odsłon: 126
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 923
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 71
Składniki
Filety rozmroź. Skrop sokiem z cytryny, oprósz solą i pieprzem. Obtocz w jajku, mące i usmaż na oleju. Przełóż do naczynia żaroodpornego.
Na oleju ze smażenia ryb zeszklij pokrojoną cebulę, rozłóż na filetach.
Szpinak smaż, aż odparuje nadmiar soku. Przypraw, wymieszaj z koperkiem, żółtym serem, tymiankiem. Rozłóż go na filetach. Zapiekaj 15 minut w temp. 180°C. Wierzch potrawy grubo posmaruj majonezem. Zapiekaj jeszcze 10 min.
<strong>Czas przygotowania 60 min, ilość porcji 5, cena za porcję 3,40 zł</strong>
Przepis przysłała Maria Koper z KoronowaŹródło: Chwila dla Ciebie