Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 69
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Młode ziemniaki namoczyć, oskrobać. Dobrze wypłukać i ugotować w osolonej wodzie. Ziemniaki przełożyć na patelnię i dodać dwie łyżki masła. Smażyć na wolnym ogniu, mieszać, aż skórka zrobi się złota. Oprószyć delikatnie przyprawą do ziemniaków. Podawać gorące. Smacznego.