Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 206
Składniki
Kapustę uszatkować,marchewkę obrać umyć zetrzeć na tarce o drobniejszych oczkach,cebulę ze szczypiorkiem drobno pokroić,koperek również.W garnku usmażyć na smalcu cebulkę,dodać resztę składników przykryć dusić na małym ogniu ,aż warzywa zmiękną,doprawić,wyłączyć,wymieszać ze śmietaną.Gotowe.